Vierde en vijfde deelnemers ‘Wie is de mol 2020’ ook onthult

Vandaag was een belangrijke dag voor veel Molloten. Zo werden vandaag al 3 deelnemers van het nieuwe seizoen van de populaire serie ‘Wie is de mol 2020’ bekend gemaakt en werd naar buiten gebracht via een ludieke manier waar de startlocatie van het nieuwe seizoen zich bevindt. Als eerste werd de modeontwerper Cleas Iversen door Linda de Mol onthult als deelnemer van WIDM2020. Na deze onthulling gingen al direct bellen rinkelen bij de media. Er werd er veel aandacht besteed aan mogelijke opvolgers van Cleas. De tweede deelnemer werd dan ook snel bekend gemaakt bij Radio 538 door Coen & Sander. De derde deelnemer bevestigde zelf via Instagram dat hij meedoet aan een nieuw seizoen van ‘Wie is de mol’.

De vierde, in dit geval, deelneemster is Jaike Belfor. Maar een aantal websites bevestigen dit, maar aan de foto’s te zien lijkt wel te kloppen dat het hier inderdaad om Jaike Belfor gaat en dat zij daadwerkelijk meedoet aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol.

Jaike Belfor nieuwe deelneemster Wie is de Mol seizoen 2020

De vijfde deelnemer werd bekend gemaakt bij RTL Boulevard. Zij kregen een kistje opgestuurd met daarin een waaier, USB-stick en een deegroller. Zij schrijven in een artikel dat Miljuschka Witzenhausen de vijfde deelneemster van wie is de mol seizoen 2020 is.

Bij de tweede deelnemer van Wie is de Mol staan dus nog een aantal vraagtekens. Op een aantal websites wordt gezegd dat er vanavond bij Pauw een laatste onthulling wordt gedaan, wat dus betekent dat Jack Plooij geen deelnemer is. Hier is ook nog geen foto van gevonden. Hier later meer over.

Alle berichten