Tweede deelnemer ‘Wie is de Mol 2020’ bekend!

Update 20:30: 

Het is tot dusver niet bekend of de tweede kandidaat, Jack Plooij, daadwerkelijk de tweede deelnemer is van het nieuwe seizoen van Wie is de mol 2020. Er wordt op diverse kanalen gezegd dat er vanavond bij Pauw een vijfde deelnemer bekend wordt gemaakt. Een vierde en (vooralsnog) vijfde deelnemer zijn wel recent bekend gemaakt via verschillende bedrijven. Ook werd eerder deze avond een derde kandidaat bekend gemaakt.

 

Wie is de mol 2020 kent een leuke en creatieve start dit jaar. Regisseur van de populaire serie deelde vanmorgen al een aantal berichten op social media waarin bekend werd gemaakt wat de startlocatie van Wie is de Mol 2020 zou zijn. Sinds vandaag worden dan ook de eerste kandidaten bekend gemaakt en zo is Claes de eerste deelnemer van WIDM2020.

 

Vandaag rond 17:15 werd bekend gemaakt bij radio programma Coen & Sander bij 538 wie de tweede deelnemer van Wie is de mol 2020 zou zijn. Zij hebben namelijk ook een houten kist binnen gekregen en in deze kist is naar voren gekomen dat Jack Plooij de tweede deelnemer van WIDM seizoen 2020 is.

 

Jack plooij tweede deelnemer WIDM2020

 

Enige speculatie is er wel direct ontstaan, omdat Jack Plooij, verslaggever van Formule 1, de afgelopen tijd wel gesignaleerd is bij verschillende formule 1 races, zoals bijvoorbeeld Canada en Monaco. Dat is namelijk ver weg van China!

 

Alle berichten