Officiële nieuwe kandidaten ‘WIDM 2020’ onthult via NU.nl en SBS6

Gisteren werden de eerste 5 kandidaten al bekend gemaakt via allemaal verschillende bedrijven. LINDA mocht aftrappen en maakte Claes Iversen bekend als eerste deelnemer van Wie is de Mol 2020. Daarna volgden Johan Goossens, Jaike Belfor, Miljuschka Witzenhausen en later nog Buddy Vedder. Er was rond eind van de middag bij Radio 538 nog een grap gemaakt waarbij werd gesuggereerd dat Jack Plooij ook een deelnemer zou zijn, echter werd dus met de bekendmaking van Buddy Vedder als kandidaat deze onthulling ontkracht.

Shownieuws plaatste vanmorgen op Facebook een bericht waarin ze aankondigen vanavond om 19:15 in het Shownieuws een nieuwe kandidaat zullen bekend maken. Zij hebben ook een kist opgestuurd gekregen van Wie is de Mol.

 

Nu.nl bevestigd via een artikel dat ook Anita Witzier meedoet aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2020. Zo schrijven ze zelf: “De hints die NU.nl ontving: de memory-kaarten verwijzen naar het programma Memories en de tekst op de wijzer naar een reünie. Beide programma’s werden door de presentatrice gemaakt.”. 

 

Alle berichten